Peaks actiecode

Peaks actiecodeJij bent opzoek naar een Peaks actiecode om te gaan te gebruiken in je account binnen de beleggings applicatie van Peaks? Dan ben je op deze pagina helemaal op het juiste adres. Gebruik namelijk mijn Peaks actiecode binnen 48 uur na het aanmaken van je account. En ontvang dezelfde dag nog €5,00 gratis startgeld om meteen door Peaks te laten beleggen binnen je account. Op die manier heb je zonder zelf geld te storten naar je account meteen je eerste rendement al te pakken bij Peaks. Meer informatie nodig? Lees dan hieronder verder. Zo kun je lezen hoe je een Peaks actiecode kunt verzilveren. En wat daarbij de belangrijkste voorwaarden zijn bij deze actie van Peaks.

PEAKS ACTIECODE: MICHEG6OW

Meteen €5,00 gratis startgeld ontvangen bij Peaks? Download de Peaks applicatie en gebruik binnen 48 uur na aanmelding deze actiecode: MICHEG6OW. En pak je eerste rendement.

Inhoudsopgave

Ook ik beleg mijn wisselgeld, en meer, bij Peaks

Tijdens de zomer van 2019 heb ik ook een account aangemaakt bij Peaks. Dat was zo gedaan en uiteraard heb ik daarbij ook gebruik gemaakt van een Peaks actiecode. Inmiddels ben ik nog steeds zeer tevreden met de beleggings applicatie en kun je mijn Peaks ervaringen ook duidelijk terugvinden.

Peaks actiecode verzilveren

Wil jij ook de Peaks actiecode gaan verzilveren? Zorg dan ten eerste dat je de beleggings applicatie van Peaks gedownload hebt. Na de installatie daarvan dien je binnen de applicatie een account bij Peaks aan te gaan maken. Dat is een kwestie van enkele minuten. Ga daarna binnen de applicatie naar het menu dat rechtsonder in beeld te vinden is. Om vervolgens via ‘’actiecode verzilveren’’ de Peaks actiecode te gaan gebruiken. Heb je de Peaks actiecode ingevuld dan druk je daarna op ‘’verzilveren’’. Vervolgens staat op dezelfde dag de €5,00 gratis startgeld al op je saldo binnen je Peaks account.

Voorwaarden Peaks actiecode

Er zijn enkele (makkelijke) voorwaarden die Peaks stelt als je een Peaks actiecode gaat gebruiken. Om de €5,00 gratis startgeld te ontvangen, en eventueel later uit te laten betalen, dien je met je account aan die voorwaarden te voldoen. De belangrijkste drie voorwaarden kun je hieronder alvast lezen.

– Peaks actiecode gebruikt? Dan dien je zes maanden je account bij Peaks aan te houden.

– Je dient binnen twee maanden na het verzilveren van een Peaks actiecode zelf ook een bedrag te storten op je account. Dat gaat om een bedrag van minimaal €20,00 dat je stort op je account.

– Binnen 48 uur na het aanmaken van je account dien je een Peaks actiecode gebruikt te hebben.

PEAKS ACTIECODE: MICHEG6OW

Meteen €5,00 gratis startgeld ontvangen bij Peaks? Download de Peaks applicatie en gebruik binnen 48 uur na aanmelding deze actiecode: MICHEG6OW. En pak je eerste rendement.

Geld laten beleggen kan zorgen voor winsten, maar ook voor verliezen. Rendementen in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Beleg niet met geld dat je niet kunt missen.