Peaks boven de 100 duizend gebruikers

Peaks 100 duizendHeugelijk nieuws voor Peaks deze week. De beleggings applicatie van Peaks heeft namelijk vorige week alweer de 100 duizendste gebruiker mogen verwelkomen. Wat natuurlijk een prachtige mijlpaal is en nog maar eens bevestigt dat beleggen bij veel mensen steeds meer onder de aandacht komt. Volgens Peaks zelf was vanaf de oprichting hun missie om het beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. Kijkend naar het aantal gebruikers dat ze inmiddels hebben is Peaks dat aardig gelukt.

Verder blijven verbeteren

In een email richting alle gebruikers van Peaks wordt door één van de oprichters, Tom Arends, verheugd gereageerd op de mijlpaal. Er wordt daarbij gemeld dat het bedrijf de applicatie verder wil blijven ontwikkelen het komende jaar met nieuwe geld besparende features. Beleggen via Peaks blijft voor iedereen gemakkelijk en het gebeurt ook nog eens op een verantwoorde manier.

Ook Peaks gaan gebruiken?

Wil jij bij de volgende nieuwe gebruikers van Peaks komen te zitten? En op een gemakkelijke manier geld gaan beleggen via de applicatie van Peaks. Lees dan eens mijn Peaks ervaringen om je een goed beeld te geven over hoe het allemaal werkt. Al overtuigd? Gebruik dan mijn Peaks actiecode bij het aanmaken van een account en ontvang direct €5,00 aan gratis startgeld dat meteen actief is.