Peaks vriendendag actie

PeaksWist jij het? Vandaag, donderdag 29 juli, is het de internationale dag van de vriendschap. Iets dat waarschijnlijk heel veel mensen niet in hun agenda hadden staan. Echter staat het bij de medewerkers van Peaks wel overduidelijk in de agenda. Peaks heeft namelijk speciaal hiervoor een Peaks vriendendag actie in het leven geroepen. Met de Peaks vriendendag actie maak je als gebruiker van hun beleggings applicatie kans op een bedrag van maar liefst €300,00 dat wordt toegevoegd aan je saldo in je Peaks account. Je hebt tot en met zaterdag 1 augustus de kans om hiervoor in aanmerking te komen.

PEAKS ACTIECODE: MICHEG6OW

Meteen €5,00 gratis startgeld ontvangen bij Peaks? Download de Peaks applicatie en gebruik binnen 48 uur na aanmelding deze actiecode: MICHEG6OW. En pak je eerste rendement.

Inhoudsopgave

Hoe maak je kans op die €300,00 van Peaks?

De naam van de actie zegt het eigenlijk al. Bij de Peaks vriendendag actie heb je jouw vrienden, of andere bekende, nodig om kans te maken op dat mooie geldbedrag. Elke drie mensen die namelijk een account aanmaken bij Peaks en binnen 48 uur jouw Peaks actiecode verzilveren helpen jou daarmee kans te maken op die €300,00. Hoe vaker er drie keer jouw Peaks actiecode verzilverd wordt. Hoe meer kans je maakt, binnen twee weken na het einde van de actie, uitgeloot te worden als winnaar.

Je Peaks actiecode delen met je vrienden

Peaks actiecode delenWil jij gaan proberen om die €300,00 binnen te slepen? Dan moet je proberen zoveel mogelijk je Peaks actiecode bij vrienden, of andere bekende, onder de aandacht te brengen. Dit kun je doen door in de applicatie van Peaks naar de ‘’actiecode’’ pagina te gaan. Daar kun je dan bijvoorbeeld je eigen persoonlijke Peaks actiecode kopiëren. Maar je kunt hem ook vanaf die pagina in de applicatie direct delen in bijvoorbeeld je WhatsApp contacten of richting je email contacten. Ook kun je er daarnaast terugvinden hoeveel keer je Peaks actiecode al, binnen 48 uur na het aanmaken van een account, door iemand is verzilverd. Zoals je op de bijgevoegde afbeelding kunt zien is dat in mijn geval door vier mensen gedaan. Echter is dat gebeurd voordat de Peaks vriendendag actie online was. Waardoor ik dus nog niet in de race ben voor die €300,00.

Elke verzilverde Peaks actiecode levert ook geld op

Mocht het jou nou niet lukken om die €300,00 te winnen. Terwijl je wel drie mensen op de juiste manier (binnen 48 uur na het aanmaken van een account) jouw Peaks actiecode hebt laten verzilveren. Niet getreurd. Je ontvangt nog altijd bij elke keer dat jouw Peaks actiecode verzilverd is een beloning van €5,00 van Peaks. Terwijl degene die jouw Peaks actiecode verzilverd heeft €5,00 aan gratis startgeld ontvangt van Peaks. Voor beiden kanten is dat alsnog mooi meegenomen en geheel gratis te regelen.

PEAKS ACTIECODE: MICHEG6OW

Meteen €5,00 gratis startgeld ontvangen bij Peaks? Download de Peaks applicatie en gebruik binnen 48 uur na aanmelding deze actiecode: MICHEG6OW. En pak je eerste rendement.

Geld laten beleggen kan zorgen voor winsten, maar ook voor verliezen. Rendementen in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Beleg niet met geld dat je niet kunt missen.