Peaks

PeaksBeleggen lijkt de laatste tijd populairder dan ooit te zijn. Dit geldt niet alleen voor de oudere doelgroep. De doelgroep die altijd al meer met beleggen bezig was. Om bijvoorbeeld doormiddel van beleggen wat extra pensioen bij elkaar te vergaren. Maar ook de jongere doelgroep lijkt zich tegenwoordig meer en meer op het beleggen te richten. Ook voor hen geldt natuurlijk dat geld op een spaarrekening gewoonweg bijna niets meer oplevert. De kosten van een spaarrekening zijn vaak al meer dan de opbrengsten uit de eventuele rente van de spaarrekening. Daarnaast wordt het beleggen ook steeds makkelijker gemaakt. Iets waar Peaks ook zeker goed mee inspeelt met hun beleggings applicatie waarmee beleggen zeer makkelijk is geworden. Op deze pagina vind je onwijs veel informatie over Peaks en de werking van hun applicatie.

PEAKS ACTIECODE: MICHEG6OW

Meteen €5,00 gratis startgeld ontvangen bij Peaks? Download de Peaks applicatie en gebruik binnen 48 uur na aanmelding deze actiecode: MICHEG6OW. En pak je eerste rendement.

Inhoudsopgave

Wat doet Peaks?

Simpel gezegd doet Peaks het uit handen nemen van het beleggen van geld. Dit doet Peaks doormiddel van een beleggings applicatie waar hun gebruikers binnen enkele minuten een (gratis) account kunnen aanmaken. Staat er geld op het Peaks account dan belegt Peaks dat geld. Dit beleggen gebeurt, volgens het portfolio van de applicatie gebruiker, in aandelenfondsen en/of obligatiefondsen.

Peaks richt zich daarbij met hun applicatie in eerste instantie op mensen die hun wisselgeld willen laten beleggen. Oftewel het beleggen van kleine bedragen, daar staat Peaks voor. Als gebruiker van Peaks kun je echter ook gewoon (grotere) bedragen overboeken naar je Peaks account. Staat er eenmaal geld op je account dan gaat Peaks aan het werk. Het geld binnen je account gaat Peaks dan namelijk op een zeer gespreide manier beleggen. Iets dat je allemaal kunt volgen binnen je account in de applicatie.

Wat is Peaks voor een bedrijf?

Peaks is een Nederlands bedrijf dat in 2016 is opgericht door Rutger Beens, Tom Arends en Sijbrand Tieleman. Peaks heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, ook wel AFM genoemd, en daardoor kun jij er als gebruiker van Peaks van uitgaan dat ze volgens de Nederlandse wetgeving bezig zijn. De AFM controleert Peaks daar ook jaarlijks op. Peaks werkt tevens al sinds hun oprichting samen met Rabobank. Klanten van andere Nederlandse banken kunnen echter ook gewoon zonder problemen gebruik maken van Peaks en hun applicatie. Zo kunnen naast klanten van Rabobank ook klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, RegioBank, SNS Bank en Triodos Bank gebruiken maken van Peaks.

In contact komen met Peaks

Mocht je de Peaks beleggings applicatie willen downloaden dan kun je dat doen via de Google Playstore of via de Apple App Store. Ben je eenmaal begonnen met Peaks en mocht je toch nog met vragen zitten. Die vragen kun je bij Peaks neerleggen richting de klantenservice op verschillende manieren. Zo hebben ze een live chat op de Peaks website. Zijn ze aanwezig op de bekende social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Kun je Peaks telefonisch bereiken via het telefoonnummer 020-2188000. En afsluitend kun je door een email te sturen naar klantenservice@peaks ze bereiken via de email. Peaks is als bedrijf gevestigd in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam.

Peaks beleggings applicatie

Account aanmaken bij Peaks

Om een Peaks account aan te maken zal je eerste de applicatie van Peaks dienen te downloaden. Zoals hierboven al benoemd kun je die applicatie downloaden via de Google Playstore of via de Apple App Store. Dit is een kwestie van enkele seconden en je hebt de applicatie op je telefoon staan. Eenmaal de applicatie op je telefoon dien je een account, ook in de applicatie, aan te gaan maken. Daar moet je even voor gaan zitten. Maar is verder prima te doen.

Veiligheid van je account

Bij het aanmaken van je account maakt Peaks gebruik van iDIN. Via iDIN kan Peaks op een veilige manier verbinding maken met jouw bank. Op die manier kan Peaks enkele van jouw gegevens controleren. En daarnaast is meteen de verbinding gemaakt tussen je account en je bankrekening. Peaks maakt verder gebruik van allemaal beveiligde verbindingen. Iets dat je ook wel mag verwachten van een bedrijf dat wordt gecontroleerd door de AFM.

Instellingen om saldo toe te voegen aan je account

Ondanks dat Peaks qua beleggen het meeste werk voor je uit handen neemt. Zijn er wel wat instellingen die jij binnen je Peaks account kunt veranderen. Zo kun je op verschillende manieren je saldo van je Peaks account (automatisch) bijvullen. Zo kun je elke maand een bepaald bedrag naar Peaks laten storten.

Peaks actiecode gebruiken voor gratis startgeld

Na het aanmaken van je account bij Peaks heb je direct de mogelijkheid om gratis startgeld te ontvangen. Dit betekent dat je doormiddel van een Peaks actiecode €5,00 aan gratis stargeld ontvangt van Peaks. Op die manier heb je zonder zelf ook maar één euro te storten al een begin saldo op je account te pakken. Als dat gratis startgeld bijgeschreven is, meestal al op dezelfde dag, dan zal Peaks dat meteen gaan beleggen. Meer informatie over de Peaks actiecode vind je op deze pagina.

PEAKS ACTIECODE: MICHEG6OW

Meteen €5,00 gratis startgeld ontvangen bij Peaks? Download de Peaks applicatie en gebruik binnen 48 uur na aanmelding deze actiecode: MICHEG6OW. En pak je eerste rendement.

Beleggen via Peaks

Peaks heeft er met hun beleggings applicatie voor gezorgd dat beleggen eigenlijk heel simpel. Heel makkelijk gezien doet Peaks namelijk het beleggen. En jij als gebruiker van Peaks zorgt ervoor dat er geld op je Peaks account aanwezig. Peaks gaat dat geld daarna beleggen in aandelenfondsen en/of beleggingsfondsen. Mocht je eenmaal tevreden zijn met je winsten, of ontevreden zijn als je op verliest staat, dan kun je ervoor kiezen om je saldo uit te laten betalen. Peaks zal dan jouw beleggingen weer verkopen. Op die manier maakt Peaks beleggen heel simpel. En is Peaks daarom ook uitermate geschikt voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben met beleggen.

Verschillende portfolio’s binnen Peaks

Waar belegt Peaks in?

Kosten Peaks

Peaks is heel transparant over de kosten die ze rekenen voor de diensten die ze leveren. De kosten die je betaald aan Peaks zijn voornamelijk voor het doen van de beleggingen. Wil je bijvoorbeeld geld overboeken naar je account dan zijn daar kosten aan verbonden. En ook het geld op je account uit laten betalen gaat zonder dat Peaks daar kosten voor verrekend.

Als nieuwe gebruiker van de beleggings applicatie van Peaks betaal je de eerste drie maanden helemaal geen kosten. De kosten die Peaks daarna wel verrekend zijn €1,00 per maand voor beleggingen onder de €2500,00. Zit je boven dat bedrag dan vervalt die €1,00 per maand en ga je 0,042% van je beleggingen aan kosten betalen. Daarnaast zijn er nog fondskosten en transactiekosten die Peaks niet verrekend, maar die wel verrekend worden in je beleggingen.

Peaks kosten

Mijn Peaks ervaringen lezen

Zelf beleg ik onder andere mijn wisselgeld sinds de zomer van 2019 via Peaks. Iets dat ik ngo steeds met veel plezier doe bij Peaks. Al beleg ik daarnaast zelf ook nog via beleggersbank Binck. Wil jij mijn Peaks ervaringen lezen? Met daarbij ook enkele updates waarbij ik om de zoveel tijd mijn account deel met iedereen. Ga dan naar deze pagina.

Peaks alternatief

Peaks op dit moment eigenlijk de enigste beleggings applicatie dat zich specifiek richt op het wisselgeld beleggen. Peaks is daar onder andere in Nederland bekend mee geworden. Echter is er wel een alternatief voor Peaks. En dat is de beleggings applicatie van Semmie. Ook die proberen beleggen voor zoveel mogelijk mensen zo makkelijk mogelijk te maken. Echter richting hun zich vooral op het periodiek beleggen.

PEAKS ACTIECODE: MICHEG6OW

Meteen €5,00 gratis startgeld ontvangen bij Peaks? Download de Peaks applicatie en gebruik binnen 48 uur na aanmelding deze actiecode: MICHEG6OW. En pak je eerste rendement.

Geld laten beleggen kan zorgen voor winsten, maar ook voor verliezen. Rendementen in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Beleg niet met geld dat je niet kunt missen.