Semmie bij IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020 categorie online vermogensbeheer

IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020Een knappe prestatie van Semmie. Het bedrijf achter de gelijknamige beleggings applicatie is namelijk door de IEX Gouden Stier uitgeroepen tot één van de IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020. Die status heeft Semmie behaald in de categorie online vermogensbeheer. Semmie is daardoor ook nog eens genomineerd, samen met vier andere online vermogensbeheerders, voor de IEX Gouden Stier. Waardoor Semmie als winnaar van de categorie online vermogensbeheer uitgeroepen kan worden en dan de IEX Gouden Stier op hun naam mogen schrijven.

Wat is de IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020?

Je kunt de IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020 zien als een keurmerk in de wereld van het beleggen. Denk binnen die beleggingswereld aan de verschillende categorieën die er zijn. Dat zijn onder andere brokers, indexproducten en dus ook online vermogensbeheer. In die laatste categorie behoort Semmie dit jaar tot één van de beste online vermogensbeheerders volgens de IEX Gouden Stier.

Samenstelling categorieën en winnaars

De IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020 wordt elkaar jaar weer samengesteld door de redactie van de IEX Gouden Stier in samenwerking met enkele onafhankelijke experts. De IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020 kan gezien worden als een soort van voorbereiding op de uitreiking van de prestigieuze IEX Gouden Stier. De uitreiking van die IEX Gouden Stier zal binnenkort gaan plaats vinden. En weet jaarlijks bij de uitreiking wel het grote nieuws te halen. De IEX Gouden Stier is daardoor erg geliefd.

Semmie verheugde uitverkorene

In een reactie laat Sem van Berkel junior weten zeer verheugd te zijn met het nieuws omtrent de IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020. De CEO van Semmie laat onder andere weten: ‘’Ik ben trots dat we met Semmie verkozen zijn tot de IEX Gouden Stier Beste Keuze 2020 in de categorie online vermogensbeheer. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een uniek platform op te zetten en de beleggingswereld open te breken. Deze nominatie is daar een prachtige bevestiging van.’’